KeersmaekersNaarUSA.reismee.nl

Profiel

Namen Thom, Lucas, Erna en Hans

Datum vertrek: zondag 25 juli 2010
Datum terugkomst: zondag 15 augustus 2010

Momenteel in: Nederland

Over ons/onze reis

In de zomer van 2010 gaat de familie Keersmaekers een rondreis maken in de VS. Mijn familie bestaat uit mijn 2 zoons Lucas van 10 en Thom van 8, mijn vrouw Erna en ikzelf (Hans).

We wonen in Weert en zelf heb ik toen ik ongeveer 25 jaar was ook een rondreis in het westen van Amerika gemaakt. Dit was toen met vrienden. Mijn vrouw en ik zijn wel ooit met z'n tweeën naar New York geweest maar de laatste jaren zijn we telkens naar Frankrijk en later Italië op vakantie geweest.

Ik bleef echter altijd tegen Erna zeggen dat ik graag een keer met het hele gezin zo'n rondreis wilde maken. Toen ik zelf eenmaal allemaal van dit soort reisverslagen gelezen had en er ook voor zorgde dat mijn vrouw ze ging lezen waren we beide overtuigd.

Dit was ergens september/oktober 2009.  Ik las toen al dat wanneer je bv. In Yosemite  park wil overnachten je bijna 1 jaar van te voren dient te reserveren.

Dit was dus het moment dat we zijn begonnen met de voorbereidingen zoals vliegtickets, autohuur, route bepalen, hoe lang blijven we, wat willen we ongeveer uitgeven.

De reis begint in Phoenix en uiteindelijk komen we terecht in San Francisco.